Arranjament de camins

Loading Map....

Data/Hora
22/04/2017
0:00

Localització
PARC DEL CASTELL DE MONTESQUIU


Dia: dissabte, 22 d’abril

Persones voluntàries que es necessiten: 25

Activitat

S’arranjarà el camí de la Font del Castell de Montesquiu. El Castell de Montesquiu és el símbol més emblemàtic del parc. Des dels seus orígens, la primera notícia data del 1285, la casa forta de Montesquiu va ser concebuda com a residència dels senyors del terme de Besora. La protecció i la conservació de què gaudeix el parc suposa una garantia de qualitat de totes les fons i rieres de la zona.

Tasques que s’han de fer

Haurem de recollir rocs i tornar a col·locar les lloses que estiguin descalçades i arranjarem el camí per tal que els visitants el trobin còmode.

Equip

Cal que porteu bon calçat de muntanya, guants,l’armilla i la cantimplora.

Horari

Autocar: Sortida de Barcelona a les 8.00 h.

Arribada a Barcelona a les 17.00 h.

Activitat: de 9.30 h a 14.00 h, aproximadament.

Hora i lloc de trobada

·     Si veniu amb l’autocar: A les 8.00 h, puntualment, al xamfrà de la cruïlla de Rosselló-Urgell. Metro línia 5 (blava). Parada Hospital Clínic, sortida c/ Urgell. A les 8.50 h a l’estació de Renfe de Figaró, si alguna persona participant ho demana en el moment de fer la inscripció.

·     Si veniu en cotxe: A les 9.30 h, al Castell de Montesquiu.

Inscripcions

Cal reservar plaça, tant si veniu amb autocar com amb cotxe particular. La secretaria confirmarà la vostra inscripció el dia 19 d’abril

Quan: del 10 al 18 d’abril

Com: per internet a voluntarisparcs.diba.cat

o trucant al 933 630 832, de 10.00 h a 18.00 h.

La persona inscrita que no pugui venir a l’activitat, ho ha de comunicar immediatament. D’aquesta manera, podrem obrir la plaça a una altra persona.

 

Per arribar al lloc de trobada si veniu en cotxe

C-17 direcció Ripoll. Sortida de Sant Quirze de Besora. Al semàfor de Sant Quirze a la dreta, travessar el pont, i després de travessar la via del tren a l’esquerra. Seguir indicacions de castell de Montesquiu fins a l’aparcament.

                               ev

Observacions

Es lliurarà a cada voluntari l’esmorzar (entrepà i una peça de fruita). Recordeu que heu de portar-vos el dinar i l’aigua. D’altra banda, si teniu material (guants, armilla…) que s’hagi de reposar per desgast, penseu a portar-nos-el per a què us el puguem canviar per un de nou.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *