Recuperació d’un tram de la carrerada de la Talaia al Parc del Garraf

Map Unavailable

Data/Hora
23/03/2019
8:00 - 17:00


Dia: dissabte , 23 de març de 2019

Persones voluntàries que es necessiten: 50

 

Activitat

Recuperació carrerada de la Talaia, que forma part de la Carrerada Reial de la Cerdanya. Tram de 300 metres, ja desbrossat el 2018. Cal recuperar una part dels murs de pedra seca  i millorar al camí de transit intern.

 

Tasques que s’han de fer

Neteja de la carrerada de la Talaia i els murs de pedra seca. I eliminació d’arrels i esporga i desbrossada de la vegetació.

 

Equip

Cal que porteu bon calçat de muntanya, guants, armilla i cantimplora.

 

Horari

Autocar: Sortida de Barcelona a les 8.00 h.

Arribada a Barcelona a les 17.00 h.

Activitat: de 9.00 h a 14.00 h, aproximadament.

 

Hora i lloc de trobada

  • Si veniu amb l’autocar des de Barcelona:

                       Escola Industrial: A les 8.00h, puntualment, al xamfrà de la cruïlla de                                          Rosselló-Urgell.    Metro línia 5, parada Hospital Clínic, sortida c/Urgell.

  • Si veniu amb l’autocar des de Castelldefels: A les 8.20h, puntualment a la plaça de l’estació de RENFE de Castelldefels.

              Atenció, aquesta aturada la realitzarem únicament si algú la demana; per tant                  si és la vostra opció indiqueu-nos-ho si us plau en el moment de la inscripció                      (formulari).

  • Si veniu en cotxe: A les 9.00 h, a l’aparcament de Pitch&Putt Portal del Roc Camí Talaia, s/n, 08800 Vilanova i la Geltrú.

 

Inscripcions

Només els voluntaris del Cercle poden inscriure’s a l’activitat. Si no ets voluntari, sol·licita primer l’adhesió a l’apartat “Fes-te voluntari”.

Cal reservar plaça, tant si veniu amb autobús com amb cotxe particular.

  • Quan: des del moment que rebeu aquesta convocatòria fins al 17 de març. 
  • Com: per internet mitjançant el formulari 

La secretaria confirmarà la vostra inscripció el dia 18 de març.

La persona inscrita que no pugui venir a l’activitat, ho ha de comunicar immediatament. D’aquesta manera, podrem obrir la plaça a una altra persona.

 

Per arribar al lloc de trobada si veniu en cotxe

Aparcament de Pitch&Putt Portal del Roc Camí Talaia, s/n, 08800 Vilanova i la Geltrú.

Per la C-31 fins a agafar la sortida BV-2115 en direcció l’Arboç continuar per la carretera fins arribar al desviament de l’Avinguda Mas Roquer i seguir les indicacions fins arribar a l’aparcament de Pitch&Putt Portal del Roc Camí Talaia, s/n, 08800 Vilanova i la Geltrú.

 

Observacions

Es lliurarà a cada voluntari l’esmorzar (entrepà i una peça de fruita). Recordeu que heu de portar-vos el dinar i l’aigua. D’altra banda, si teniu material (guants, armilla…)que s’hagi de renovar per desgast, aviseu-nos en el moment de la inscripció i porteu el vell perquè us el puguem canviar per un de nou.