ACTUACIÓ AL PARC DE LA SERRALADA LITORAL

Map Unavailable

Data/Hora
19/10/2019
8:30 - 17:30


Arranjament del recinte sobirà del castell de Sant Miquel.

Dia: dissabte , 19 d’octubre de 2019

Persones voluntàries que es necessiten: 25

 
Activitat

Retirada de llenya d’alzina procedent de desbrossada i neteja de la zona per fer una intervenció arqueològica. Aquesta llenya es reaprofitarà per a la caldera de biomassa de la seu del Parc.

Tasques que s’han de fer

Retirada de la llenya i desplaçament d’uns 150 m per un corriol amb cert desnivell, fent cadena, fins a la pista on estaran els vehicles.

Equip

Cal que porteu bon calçat de muntanya, guants, armilla i cantimplora.

Horari

Autocar: Sortida de Barcelona a les 8.30 h.

Arribada a Barcelona a les 17.00 h.

Activitat: de 9.30 h a 14.00 h, aproximadament.

Hora i lloc de trobada
  • Si veniu amb l’autobús des de Barcelona:
    • Escola Industrial: A les 8.30h, puntualment, al xamfrà de la cruïlla de Rosselló-Urgell. Metro línia 5, parada Hospital Clínic, sortida c/Urgell.
    • Sagrera: A les 8.50h, puntualment, a la Avinguda Meridiana amb Carrer Hondures. Metro: línia 5, parada La Sagrera, sortida c/Hondures.
  • Si veniu en cotxe: A les 9.30 h. A la rotonda d’accés al municipi de Vallromanes, carretera BP-5002.
Inscripcions

Només els voluntaris del Cercle poden inscriure’s a l’activitat. Si no ets voluntari, sol·licita primer l’adhesió a l’apartat “Fes-te voluntari”.

Cal reservar plaça, tant si veniu amb autobús com amb cotxe particular.

  • Quan: des del moment que rebeu aquesta convocatòria fins al 13 d’octubre.
  • Com: per internet mitjançant el formulari.

 

La secretaria confirmarà la vostra inscripció el dia 14 d’octubre.

La persona inscrita que no pugui venir a l’activitat, ho ha de comunicar immediatament. D’aquesta manera, podrem obrir la plaça a una altra persona.

Per arribar al lloc de trobada si veniu en cotxe

Rotonda d’accés al municipi de Vallromanes a la carretera BP-5002. Des de la carretera C-32,  preneu la sortida 86 cap a Alella/El Masnou/Teià. Gireu a la dreta per Ctra. Masnou-Granollers/BP-5002 (indicacions per Alella/Granollers). Seguiu la BP-5002 fins al punt de trobada.

Observacions

La zona de treball està en desnivell i caldrà caminar fins arribar al punt de treball. Es lliurarà a cada voluntari l’esmorzar (entrepà i una peça de fruita). Recordeu que heu de portar-vos el dinar i l’aigua. D’altra banda, si teniu material (guants, armilla…)que s’hagi de renovar per desgast, aviseu-nos en el moment de la inscripció i porteu el vell perquè us el puguem canviar per un de nou.