ACTUACIÓ AL PARC DE LA SERRALADA LITORAL

Map Unavailable

Data/Hora
27/04/2019
8:00 - 17:00


 

Retirada de deixalles als accessos de la pedrera La Pedra Blava d’Òrrius.

Parc de la Serralada Litoral.

 

Dia: dissabte , 27 d’abril de 2019
Persones voluntàries que es necessiten: 25

 

Activitat

Neteja dels accessos de La Pedra Blava d’Òrrius i al berenador de Nostra Senyora del Àngels, a conseqüència de la sobre-freqüentació, hi acostuma a haver un gran volum de deixalles acumulades als marges de la mateixa, sobretot al marge inferior.

Tasques que s’han de fer

Retirada de les deixalles que es vagin trobant al llarg del recorregut, emmagatzemar-les en bosses i dipositar-les en els vehicles corresponents.

Equip

Cal que porteu bon calçat de muntanya, guants, armilla i cantimplora.

Horari

Autocar: Sortida de Barcelona a les 8.00 h.

Arribada a Barcelona a les 17.00 h.

Activitat: de 9.00 h a 14.00 h, aproximadament.

 

Hora i lloc de trobada
  • Si veniu amb l’autobús des de Barcelona:
    • Escola Industrial: A les 8.00h, puntualment, al xamfrà de la cruïlla de Rosselló-Urgell. Metro línia 5, parada Hospital Clínic, sortida c/Urgell.
    • Sagrera: A les 8.20h, puntualment, a la Avinguda Meridiana amb Carrer Hondures. Metro: línia 5, parada La Sagrera, sortida c/Hondures.
  • Si veniu en cotxe: A les 9.00 h. Al berenador de Nostra Senyora dels Àngels, La Roca del Vallès Carretera comarcal C-1415 al Km 11,5 al Coll de Parpers.

Cal reservar plaça, tant si veniu amb autobús com amb cotxe particular.

Inscripcions

Només els voluntaris del Cercle poden inscriure’s a l’activitat. Si no ets voluntari, sol·licita primer l’adhesió a l’apartat “Fes-te voluntari”.

Cal reservar plaça, tant si veniu amb autobús com amb cotxe particular.

  • Quan: des del moment que rebeu aquesta convocatòria fins al 21 d’abril.

La secretaria confirmarà la vostra inscripció el dia 22 d’abril.

La persona inscrita que no pugui venir a l’activitat, ho ha de comunicar immediatament. D’aquesta manera, podrem obrir la plaça a una altra persona.

Per arribar al lloc de trobada si veniu en cotxe

Al berenador de Nostra Senyora dels Àngels, La Roca del Vallès Carretera comarcal C-1415 al Km 11,5 al Coll de Parpers. Des de la carretera C-32,  agafar la sortida 99 (Argentona), enllaçar amb la C-60 i continuar fins a la sortida 4 (Òrrius). Seguir per la C-1415 direcció Granollers fins al km 11.500. Trobareu l’entrada al berenador  de Nostra Senyora del Àngels senyalitzada a l’esquerra.

Observacions

Es lliurarà a cada voluntari l’esmorzar (entrepà i una peça de fruita). Recordeu que heu de portar-vos el dinar i l’aigua. D’altra banda, si teniu material (guants, armilla…)que s’hagi de renovar per desgast, aviseu-nos en el moment de la inscripció i porteu el vell perquè us el puguem canviar per un de nou.