ACTUACIÓ ANUL·LADA AL PARC DE LA SERRALADA DE MARINA

Map Unavailable

Data/Hora
18/05/2019
8:00 - 17:00


ACTUACIÓ ANUL·LADA

2a Fase de millora ambiental de l’itinerari del torrent de l’Amigó

 

Dia: dissabte , 18 de maig de 2019       

Persones voluntàries que es necessiten: 25

 

Activitat

Revisió i continuació de les accions realitzades al 2018 a l’entorn natural de l’itinerari de l’Amigó, espai natural molt freqüentat per la seva proximitat a la ciutat de Badalona i a l’Hospital Germans Trias (Can Ruti).

Tasques que s’han de fer

Durant el matí es realitzaran diferents tasques de millores ambientals: Desbrossada i neteja i del corriol d’accés al torren de l’amigo i els seus entorns, eliminació de plantes invasores, neteja dels entorns, revisió i millora de les plantacions de flora de ribera.

Equip

Cal que porteu bon calçat de muntanya, guants, armilla i cantimplora.

Horari

Autocar: Sortida de Barcelona a les 8.00 h.

Arribada a Barcelona a les 17.00 h.

Activitat: de 9.00 h a 13.30 h, aproximadament.

Hora i lloc de trobada
  • Si veniu amb l’autobús des de Barcelona:
    • Escola Industrial: A les 8.00h, puntualment, al xamfrà de la cruïlla de Rosselló-Urgell. Metro línia 5, parada Hospital Clínic, sortida c/Urgell.
    • Sagrera: A les 8.20h, puntualment, a la Avinguda Meridiana amb Carrer Hondures. Metro: línia 5, parada La Sagrera, sortida c/Hondures.
  • Si veniu en cotxe: A les 9.00 h, a la rotonda d’accés a l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol a la carretera de Can Ruti de Badalona.

Cal reservar plaça, tant si veniu amb autobús com amb cotxe particular.

Inscripcions

Només els voluntaris del Cercle poden inscriure’s a l’activitat. Si no ets voluntari, sol·licita primer l’adhesió a l’apartat “Fes-te voluntari”.

Cal reservar plaça, tant si veniu amb autobús com amb cotxe particular.

  • Quan: des del moment que rebeu aquesta convocatòria fins al 12 de maig.

La secretaria confirmarà la vostra inscripció el dia 13 de maig.

La persona inscrita que no pugui venir a l’activitat, ho ha de comunicar immediatament. D’aquesta manera, podrem obrir la plaça a una altra persona.

Per arribar al lloc de trobada si veniu en cotxe

L’itinerari comença a la rotonda de Can Ruti (Hospital Universitari Germans Trias i Pujol). S’hi arriba per l’autopista B-20, sortida 21, a Badalona. Des d’aquest punt s’agafa la carretera de Badalona a l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol. També s’hi pot accedir des de la Vallençana (BV-5011) que va de Badalona a Montcada.

Observacions

Es lliurarà a cada voluntari l’esmorzar (entrepà i una peça de fruita). Recordeu que heu de portar-vos el dinar i l’aigua. D’altra banda, si teniu material (guants, armilla…)que s’hagi de renovar per desgast, aviseu-nos en el moment de la inscripció i porteu el vell perquè us el puguem canviar per un de nou.