ACTUACIÓ AL PARC DE LA SERRALADA LITORAL

Loading Map....

Data/Hora
17/03/2018
0:00

Localització
Parc de la Serralada Litoral


CONDICIONAMENT DE LA VEGETACIÓ A L’ENTORN DEL CASTELL DE SANT MIQUEL

Activitat

El castell de Sant Miquel, és un dels elements de patrimoni del parc més característics. Darrerament s’ha realitzat una neteja forestal per tal de millorar les condicions del bosc del seu entorn, on també es troba un poblat ibèric sense excavar. L’activitat consisteix en la neteja de vegetació i brancada d’alguns dels elements del castell, del seu corriol d’accés i del poblat.

Tasques que s’han de fer

Retirar brancada d’alguna de les estructures del castell.

Treure la vegetació d’algunes zones per tal de que algunes estructures del jaciment quedin al descobert o es pugui observar millor.

Només els voluntaris del Cercle poden inscriure’s a l’activitat. Si no ets voluntari, sol·licita primer l’adhesió a l'apartat "Fes-te voluntari".

Si vols participar-hi, fes-nos arribar la teva sol·licitud. Uns dies abans, et confirmarem si tens plaça.

* Nom i cognoms

* DNI

* Telèfon

* Email

* A quina activitat i en quina data et vols inscriure?

* Com arribaràs al punt de trobada?

* En quantes actuacions de voluntariat has participat aquest any?

Altres comentaris

Els camps marcats amb * són obligatòris

D’acord amb la Llei 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, s’informa a la persona interessada que la Diputació de Barcelona (amb adreça postal: Rambla de Catalunya, 126; 08008 Barcelona), recollirà, en el fitxer “Espais Naturals i Parcs”, i tractarà les dades personals d’aquesta sol·licitud exclusivament amb la finalitat de realitzar el registre i les gestions necessàries de les persones voluntàries dels Parcs Naturals. Així mateix, s’informa de la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes inclosos a la legislació vigent, mitjançant escrit presentat en el Registre General de la Diputació de Barcelona.