2ª Jornada de formació, 2ª edició

Loading Map....

Data/Hora
10/02/2018
Tot el dia

Localització
Can Grau, Olivella. Garraf


LA LLAR DE L’ÀGUILA CUABARRADA, EL MARGALLÓ I LA TORTUGA MEDITERRÀNIA. MÀQUIA LITORAL I SISTEMA CÀRSTIC AL GARRAF

2ª jornada de formació, 2ª edició (atenció que és una repetició de la primera edició que haurà tingut lloc una setmana abans, i per tant els que hagin optingut plaça a la primera no s’han d’inscriure a aquesta)

Dedicarem tota la jornada (sortirem de barcelona a les 8:30 i tornarem sobre les 17h) a la formació al voltant del sistema càrstic tan característic del Garraf i com afecta l’hidrologia, la vegetació i la fauna d’aquest massís tan singular.

Per poder assistir a la jornada cal ser membre del Cercle de Voluntaris i inscripció prèvia a través del formulari corresponent

Només els voluntaris del Cercle poden inscriure’s a l’activitat. Si no ets voluntari, sol·licita primer l’adhesió a l'apartat "Fes-te voluntari".

Si vols participar-hi, fes-nos arribar la teva sol·licitud. Uns dies abans, et confirmarem si tens plaça.

* Nom i cognoms

* DNI

* Telèfon

* Email

* A quina activitat i en quina data et vols inscriure?

* Com arribaràs al punt de trobada?

* En quantes actuacions de voluntariat has participat aquest any?

Altres comentaris

Els camps marcats amb * són obligatòris

D’acord amb la Llei 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, s’informa a la persona interessada que la Diputació de Barcelona (amb adreça postal: Rambla de Catalunya, 126; 08008 Barcelona), recollirà, en el fitxer “Espais Naturals i Parcs”, i tractarà les dades personals d’aquesta sol·licitud exclusivament amb la finalitat de realitzar el registre i les gestions necessàries de les persones voluntàries dels Parcs Naturals. Així mateix, s’informa de la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes inclosos a la legislació vigent, mitjançant escrit presentat en el Registre General de la Diputació de Barcelona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *