Es necessiten voluntaris per “AvanCEM per una platja neta!”

El proper dia 20 de setembre des del Centre d’Estudis del Mar tornen a programar una activitat dins del projecte ambiental “AvanCEM per una platja neta!”, que, a més, estarà emmarcada dins la campanya europea de neteja d’espais naturals “Let’s Clean Up Europe!”. Us animeu a participar?

El projecte “AvanCEM per una platja neta!” té l’objectiu de conscienciar a la ciutadania sobre la problemàtica de les deixalles al mar i al litoral i, alhora, implicar-la en l’estudi de l’acumulació de les mateixes a les platges. L’estudi es realitza al tram de platja de davant del CEM. Es tracta d’una activitat pràctica de descoberta de deixalles marines a la platja on es recull i es classifica el material, seguint una metodologia concreta i recopilant informació relativa a la quantitat, tipologia, pes, ús, etc… Els resultats del projecte es van compartint a la pàgina web del Centre d’Estudis del Mar amb totes les persones col·laboradores. 

Si voleu participar-hi, us hi hauríeu d’inscriure mitjançant aquest formulari, seleccionant l’activitat “AvanCEM per una platja neta!” i posteriorment seleccionant la data. Com veureu, la data del 20/09 no apareix en el desplegable, ja que s’ha hagut de reformular el calendari a causa de l’aturada per la COVID-19 i no s’ha pogut modificar encara la web. En tot cas, us podeu inscriure a la data més propera que apareix al formulari (27/09), ja que simplement la inscripció és necessària per tal de poder tenir un control de la gent que s’hi vagi apuntant. 

El punt de trobada per aquest diumenge 20 de setembre serà a les 10h al Centre d’Estudis del Mar (Passeig Marítim, núm. 72, Sitges) i l’activitat tindrà una durada aproximada de 3h.