Enquestes als visitants del Parc Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny

Els membres del Cercle de Voluntaris de la Xarxa de Parcs hem anat al Parc Natural i reserva de la Biosfera del Montseny, on hem pogut realitzar enquestes als visitants que arribaven als entorns de Santa Fe del Montseny.

Arribem puntuals al centre d’informació de Can Casades, ens trobem amb l’Elisabet Ros, abans de començar esmorzem totes juntes.

Abans de començar la feina, en Rubèn Domínguez ens fa un recorregut guiat per aquest entorn de Santa Fe. Ens explica un munt de característiques que amaga la vegetació d’aquesta zona i com durant la tardor, aquest espai agafa una coloració màgica.

Un cop acabada la ruta, ens dividim en tres grups per poder fer enquestes en 3 punts diferents del Parc. Un grupet es queda als entorns del centre d’informació, l’altre va als entorns del pàrquing de cotxes i finalment l’últim treballa al costat de la font del Frare.

Quan acabem la feina, ens reunim per fer una valoració de les enquestes fetes i com la gent responia a aquestes. Desprès anem a dinar totes juntes en aquest entorn idíl·lic, per un cop acabat tornar cap a Barcelona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *