El Parc Natural de Collserola acull el proper recital de ‘Poesia als parcs. Lletres i paisatges 2016’

Després d’un esplèndid cap de setmana literari a Farrera, el proper divendres 22 de juliol a les 20 h us esperem al Parc Natural de la Serra de Collserola on podreu escoltar l’espectacle ‘Llunàtics’, amb Màrius Sampere, David Castillo, Enric Casasses i Núria Martínez-Vernis.

Aquest serà el primer cop que el Parc Natural de la Serra de Collserola participa del cicle Poesia als parcs. Lletres i paisatges. L’espai escollit per a realitzar aquest recital (que té la nit i la lluna com a pretext) serà el pati del MUHBA Vil·la Joana, recentment rehabilitat. Per tal d’arrodonir la proposta, a partir de les 5 h de la tarda es podrà fer una visita lliure a aquest espai, situat molt a prop del Centre d’Informació del Parc de Collserola. També hi haurà tast de vi produït al Parc Natural de Collserola.

El cicle “Poesia als parcs. Lletres i paisatge 2016”, tanmateix, no s’atura i oferirà recitals poeticomusicals fins al mes de novembre. Aquests són els següent recitals programats:

Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà

​Dissabte, 6 d’agost, a les 19 h – Als voltants de l’ermita de Santa Reparada, Cinclaus. Camí de Cinc Claus, s/n. L’Escala.

Dins del Festival Poemestiu. 
Meritxell Cucurella-Jorba i Maria Antònia Massanet, poetes. Laia Saperas, flauta travessera, flauta moderna i traverso.

Parco Geominerario Storico Ambientale della Sardegna

Divendres, 2 de setembre – Sardenya, Itàlia.

“Amor nova ne catxa la vella”, Montserrat Castellà, veu i música.

Parco di Porto Conte

Dissabte, 3 de setembre, a les 18 h – Lo Quarter, l’Alguer. Sardenya, Itàlia.

“Amor nova ne catxa la vella”, Montserrat Castellà, veu i música.

Descarregueu-vos el programa complet d’aquest 2016 a l’enllaç següent.

Poesia als parcs. Lletres i paisatges és una iniciativa de la Diputació de Barcelona que compta amb el suport de la Institució de les Lletres Catalanes i s’emmarca dins el programa cultural Viu el parc de la Xarxa de Parcs Naturals. Actualment, Tramoia Cultura coordina el cicle.

Des de l’any 2004, aquest cicle ajuda a difondre la poesia com una expressió artística lligada a la natura i, especialment, als espais protegits de la Xarxa de Parcs Naturals i d’altres de fora de Catalunya. Trobareu tota la informació a la pàgina web i al Facebook de Poesia als parcs i al canal Youtube tots els vídeos dels recitals oferts.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *