EL futur de les zones humides de Catalunya

Es realitza la primera xerrada virtual del Cercle de Voluntaris “El futur de les zones humides de Catalunya”.

El dijous 29 d’octubre una vintena de voluntaris canvien la sala d’actes de l’edifici del vagó per la comoditat de casa amb la xerrada virtual “El futur de les zones humides de Catalunya” amb el ponent Raúl Bastida de S.O.S. Delta de Llobregat.

En Raúl Bastida, ornitòleg i educador ambiental amb un gran recorregut, va fer un passeig sobre les característiques generals de les zones humides, per aprendre a diferenciar els espais que podem trobar a Catalunya, tant a zones naturals com artificials.


Es fa una parada especial al delta del Llobregat i es va poder descobrir quines són les principals amenaces que rep aquest espai tan proper a casa nostra i sotmès a grans pressions a causa de l’activitat humana, parant atenció en les diferents modificacions que ha rebut al llarg del temps.


Per acabar, es fa un repàs sobre que podem fer les persones per millorar i preservar aquests ecosistemes tan importants per la flora i la fauna del lloc.

En finalitzar la xerrada, els voluntaris i voluntàries que així ho desitgen fan les preguntes i comentaris que decideixen amb l’objectiu de generar un petit espai participatiu.

Si us vau perdre la xerrada, no patiu, la podeu veure al Canal de YouTube de la Xarxa de Parcs Naturals.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *