Arranjament d’un tram del GR-92, a la zona de la serra d’Ameia Parc de la Serralada Litoral

Els membres del Cercle de Voluntaris de la Xarxa de Parcs hem anat al Parc de la Serralada Litoral a fer un arranjament d’un tram del GR-92, a retirar la vegetació que havia crescut per la zona o branques i arbres que havien caigut al camí.

Arribem puntualment a la zona de trobada amb els guardes del Parc, esmorzem i agafem forces per la feina que ens espera. Un cop estem preparades ens dirigim cap al GR-92, caminem una estona i ens trobem una zona bastant tapada per la vegetació que ha crescut en aquest camí. Ens dividim en dos grups i comencem a treballar tot retirant les plantes que fan nosa i les branques i trons dels pins que han caigut.

Aconseguim arranjar un tram aproximat d’un kilòmetre aproximadament. També aprofitem i retirem els peus que anem trobant de Senecio inaequidens (espècie invasora). Un cop acabem, ens reunim tots un altre cop i anem a fer una volta pel voltant de la font de San t Bartomeu.

Desprès dinem als voltants de l’ermita de sant Bartomeu i quan acabem tornem cap a Barcelona contentes de la feina feta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *