App dels itineraris senyalitzats

Planifica la teves rutes pels parcs amb l’app Itineraris Parcs. Més de 180 itineraris senyalitzats i més de 440 elements d’interès. Informació de l’itinerari, perfil topogràfic, dificultat, recursos multimèdia, avisos i alertes, punts d’informació i contacte. L’app és gratuïta i disponible per Android i iOS i configurable en català i castellà.

Els itineraris senyalitzats de la Xarxa de Parcs Naturals són itineraris homologats, que es troben identificats en el territori amb plafons informatius i fites d’inici. Transcorren per indrets dels espais naturals i donen a conèixer als usuaris els elements rellevants del patrimoni natural, històric i cultural, alhora que garanteixen l’equilibri i la conservació de l’entorn.

App de tots els parcs

 Tots els parcs de la Xarxa de Parcs Naturals, Foix, Guilleries-Savassona, Litoral, Marina, Montseny, Montesquiu, Garraf, Montnegre Corredor, Sant Llorenç-Obac, Olèrdola i Parc Agrari del Baix Llobregat, disposen d’aplicacions mòbils disponibles tant per iOS com Android. També el Parc Fluvial del Besòs i el Parc a taula. Descarregueu-vos-les!

http://parcs.diba.cat/aplicacions-mobils

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *