ACTUACIÓ AL PARC DE LA SERRALADA DE MARINA

Una vintena de voluntaris i voluntàries del Barcelonès recullen 330 kg de deixalles als entorns de la vall de Sant Jeroni al Parc de la Serralada de Marina.

Degut a les diferents restriccions de mobilitat generada per la COVID-19, els visitants als diferents Espais de la Xarxa de Parcs han augmentat exponencialment, abans de la pandèmia visitaven 10.000 persones el Parc de la Serralada de Marina, actualment són 60.000.

Una de les conseqüència d’aquest augment d’afluència ha estat l’augment de deixalles en els itineraris més freqüentats, per aquest motiu els voluntaris i voluntàries del Cercle van anar a fer feina de recollida a aquesta zona.

En arribar, dona la benvinguda l’Antonio Navarrete, tècnic d’ús públic i educació ambiental del Parc de la Serralada de Marina i dona les indicacions adients per poder realitzar l’activitat amb tota seguretat i indica els espais on s’han de realitzar les tasques del dia.

Així que les persones voluntàries es posen a treballar i retiren totes les deixalles que troben, ampolles de vidre, papers, plàstics, llaunes, cadires…i fins i tot una barbacoa i uns nunchakus!

En acabar el dia el personal del Parc recull totes les bosses de deixalles acumulades durant tota la jornada i al fer recompte es veu com l’esforç dels voluntaris i de les voluntàries del Cercle dona ell seu fruit, es retiren de la natura 330 kg! Recordeu parcs naturals sí, però amb civisme.

sdr

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *