Retirada d’objectes i deixalles a espais molt freqüentats

El passat dissabte 6 de maig, 25 persones voluntàries varen participar en una actuació de voluntariat al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac.

L’objectiu de l’activitat era retirar mobles, estris de cuina i altres objectes d’una balma ocupada. Aquesta actuació de voluntariat estava emmarcada en la campanya Let’s Clean Up Europe i es va dur a terme a les Agulles de Mata-rodona, al municipi de Mura. La campanya és una acción común en toda Europa para concienciar sobre la cantidad de residuos que tiramos de forma incontrolada en la naturaleza y promover  la recogida de estos residuos vertidos ilegalmente en los bosques, playas, márgenes de ríos, etc.

Per tal d’assolir l’objectiu, els membres del Cercle de Voluntaris varen disposar de motixilles per tal de transportar les deixalles amb més facilitat fins al punt de recollida.

Els membres del Cercle varen recollir  fins a una vintena de sacs grans (50litres) de l’interior de la blama i de l’entorn. Per tal de recollir les deixalles d’una manera més organitzada, els membres del Cercle varen treballar en cadena. Els membres del Cercle varen realitzar l’actuació de voluntariat fins a les 13h.

Un cop finalitzada la tasca, la balma ocupada va quedar lliure de deixalles. Ara, els visitants del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac podran gaudir de l’indret gràcies a l’actuació del Cercle de Voluntaris dels Parcs Naturals.

A les 13h  vàrem iniciar el camí de retorn cap a l’autocar, que ens esperava a l’aparcament de l’Alzina del Sal·lari.  Ens vàrem acomiadar del personal del parc i ens vàrem desplaçar a l’Àrea d’Esplai del Torrent de l’Escaiola, per gaudir del dinar de germanor.

A les 15.45h  vàrem iniciar el retorn a Barcelona amb autocar, realitzant dues parades, a la Sagrera i al xamfrà de la cruïlla de Rosselló-Urgell, arribant a Barcelona a les 17h i aprofitant el trajecte per passar l’enquesta de satisfacció.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *