Arranjament de camins

El dissabte  22 d’abril , un grup de 24 persones voluntàries varen participar en una actuació de voluntariat, al Parc del Castell de Montesquiu.

L’objectiu de l’activitat era arranjar el camí de la Font del Castell de Montesquiu. Per tal d’arranjar el camí els membres del Cercle varen recollir rocs i varen tornar a col·locar les lloses que estaven descalçades. Els membres del Cercle de Voluntaris varen arranjar dos trams del camí per tal que les persones visitants caminessin més còmodes pel parc del Castell de Montesquiu.

Les 24 persones del Cercle es varen dividir en dos punts al llarg del camí que condueix a la Font del Castell de Montesquiu. Els diferents grups, per tal d’arranjar el camí, varen recopilar pedres i varen col·locar lloses per marcar el camí. A continuació, varen col·locar ciment per tal de fixar les pedres i evitar que, amb el pas de les persones visitants al parc, les pedres es descol·loquessin.

Cap als voltants de les 12.50h vàrem donar per finalitzada l’activitat de voluntariat i vàrem fer camí de tornada cap al Castell de Montesquiu, on vàrem gaudir d’una visita guiada amb tot luxe de detalls, acompanyats de la Cristina Ferrández Canyadell, guia del Castell. El Castell de Montesquiu és el símbol més emblemàtic del parc. Des dels seus orígens, la primera notícia data del 1285, la casa forta de Montesquiu va ser concebuda com a residència dels senyors del terme de Besora. La protecció i la conservació de què gaudeix el parc suposa una garantia de qualitat de totes les fons i rieres de la zona.

Un cop finalitzada la visita al Castell de Montesquiu, ens vàrem dirigir a l’àrea d’esplai de la font del Castell Xic per gaudir d’un àpat de germanor. Per finalitzar la jornada, vàrem fer una passejada pels jardins abans de fer camí cap a l’autocar.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *